Hyrles yrityksenä

HYRLES on vuonna 1989 Lohjalle perustettu yritys. Toiminta ajatuksenamme on aina ollut tuottaa erilaisia palveluita asiakkaidemme tarpeisiin joustavasti, kustannustehokkaasti sekä laadukkaasti.

Toimintamme alkoi ohutlevymekaniikasta mutta jo hyvin nopeasti palvelukonseptiimme tuli mukaan myös elektroniikkatuotanto. Liiketoiminnan kehittyessä perustimme edelleen muita toimintojamme tukemaan sähkömekaanisen kokoonpanon. Tänä päivänä HYRLES on yritys josta saa kokonaisvaltaista palvelua kaikkiin teollisuuden tarpeisiin aina yksittäisestä piirilevystä raskaaseen laitekaappiin valmiina kalustettuna ja testattuna.

Vuonna 2008 laajensimme toimintaamme myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Perustimme ohutlevymekaniikkaan keskittyvän tuotantoyksikön Viroon. Tallinnan tehdas palvelee asiakkaitamme lähinnä Baltian alueella, mutta asiakkaita on Suomen yksikön tapaan ympäri maailmaa.

Laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusasiat ovat keskeinen osa sekä toiminta-ajatustamme että jokapäiväistä toimintaamme. Hyrles Oy:n toiminta perustuu sertifioituihin ISO 9001 -standardin mukaiseen laatujärjestelmään, ISO 14001 -standardin mukaiseen ympäristöasioiden hallintajärjestelmään ja OHSAS 18001 -standardin mukaiseen työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmään.

9001_14001_18001_lowres